Velkommen til Cardtech AS nye nettbutikk!

Tidene forandrer seg og vi har lenge merket behovet for å oppdatere vår nettbutikk samt gjøre den tilgjengelig fra mobil og nettbrett. Vår gamle nettbutikk var en trofast traver som tjente sitt formål i mange år, men etter hvert så vi behovet for en kraftigere og mer fleksibel løsning. Vi er derfor stolte av å vise frem vår nyte nettbutikk med ny og forbedret funksjonalitet! Noen hovedfunksjoner vil vi spesielt trekke frem:

Tilgjengelighet fra mobile enheter:

Nettbutikken har nå et design som tilpasser seg enheten du besøker den fra automatisk. Dette betyr at du som kunde har nøyaktig den samme funksjonaliteten tilgjengelig, uansett hvilken enhet du besøker siden fra! Dette er praktisk for å søke opp varer og ordrehistorikk eller sjekke om pakken din har blitt sendt mens du er på farten.

Bedre ytelse:

Vår nye nettbutikk er mindre ressurskrevende og inneholder flere optimaliseringer i forhold til hastighet. Å navigere rundt i butikken går raskere og mer moderne, intuitiv funksjonalitet gjør handleopplevelsen raskere og mer behagelig. I tillegg er søkefunksjonaliteten kraftig forbedret fra vår forrige butikk. 

Ønskeliste

Dette var en funksjon mange savnet i vår forrige nettbutikk. Dette er nå tilgjengelig, og du kan lagre produkter du vil bestille senere i ønskelisten. Dine ønskelister kan administreres fra "Min Konto".

Forbedret oversikt og ordrebehandling

Det nye designet er mer oversiktlig og brukervennlig i forhold til å administrere dine ordre. Bl.a. har du nå muligheten til å rebestille tidligere gjennomførte ordre. Adresseboken har også blitt enklere å administrere og det er nå lettere å velge forskjellige adresser for faktura og levering når du gjennomfører dine ordre.

På baksiden

Det er ikke bare butikken som har fått en solid overhaling. Også baksiden, den delen vi ser, er byttet ut og gjør det enklere for oss å svare på og behandle dine forespørsler.

Vi har fortsatt litt igjen - kontakt oss gjerne!

Produkter, kundekontoer, ordrehistorikk - alt dette er på plass. Med over 2000 produkter i katalogen kan det dog forekomme noen småfeil her og der. I tillegg har vi forståelse for om ikke alle finner frem med en gang i det nye systemet. Uansett hva det måtte være, kontakt oss gjerne på tlf 45 22 44 00 eller send oss en melding via kontaktskjemaet.