Plastkort produksjon

Cardtech AS har produsert plastkort i over 10 år. Med lang erfaring og høy kompetanse utfører vi produksjonsjobber av alle slag. Enten du skal ha medlemskort til et treningssenter, eller adgangskort med den høyeste sikkerhet kan vi hjelpe deg. Ved hjelp av moderne produksjonsutstyr og råvarer fra kvalitetsleverandører kan vi tilfredsstille dine behov.

ID-kort

Personifiserte ID-kort er standard på de fleste arbeidsplasser som har et adgangskontrollsystem. Vi leverer både programvare og printere til kunder som ønsker å kontrollere utstedelsen av dette selv, men vi produserer også kort på oppdrag fra kunder via PDF-filer, nettbestilling, excel-dokumenter osv. Vi lagerfører en rekke forskjellige korttyper og kan tilpasse dem til ditt adgangskontrollsystem, enten du vil produsere dem selv, eller la oss gjøre jobben.

Medlemskort/Lojalitetskort m.m.

Har din bedrift eller organisasjon behov for medlemskort? Eller kanskje du ønsker å opprette lojalitetsprogrammer for kundene dine? Vi vår in-house design service kan vi hjelpe deg med alt fra design idéer og konsepter til ferdige kort.

Adgangskontroll og avansert sikkerhet

Enten du skal ha personifiserte eller inkognito kort: Vi leverer kort med en rekke forskjellige sikkerhetsløsninger. Enten du skal ha hologramlaminater, stansede tegn eller teknologi for spesifikke adgangskontrollsystemer har vi en løsning. Vi printer og koder kort som brukes i bl.a. adgangskontrollsystemer fra Siemens/Bewator, Stanley/Niscayah, Trioving eller RCO.