In House Design Service

Cardtech AS kan tilby komplett in-house designhjelp for kunder som trenger en mer helhetlig tjeneste.

Våre reprografiske spesialister har kunnskap og kompetanse til å ta et prosjekt fra idé og helt frem til ferdigstillelse. Forsyn oss med eventuelle ønsker og om det er spesielle detaljer som ønskes, gjerne logoer eller annen spesifikk grafikk, og vi gjør resten.

Alternativt kan kunden levere sitt eget kunstverk skapt i favoritt programvaren. Vi åpner og kan bearbeide grafikk, filer og data fra både Apple Macintosh og Microsoft Windows, om filene er laget i Paint og Word eller CorelDraw og Adobe InDesign vil vi kunne bearbeide disse og tilpasse de for et optimalt resultat.

Adobe Illustrator Adobe Photoshop Adobe Acrobat Adobe Fireworks Adobe InDesign 

Adobe Software

Grafiske digitale filer kan overføres ved e-post, ftp, dropbox, eller kundens prefererte løsning.

Er det spesielle farger (for eksempel i firmaets grafiske profil) bør disse spesifiseres korrekt enten som spotfarger (PMS verdier) eller som prosess separasjoner. Fonter/Skrifter kan/bør leveres sammen med grafiske filer om disse er spesielle eller om tekst leveres ”outlinet/vektorisert”

Bildemanipulering, oppsett, fargevalg er alle elementer vi kan hjelpe med.

Omfattende korrektur service sikrer at alle kunder er i stand til å se en nøyaktig gjengivelse av deres plastkort før det til slutt er godkjent for trykking. 

Utfallende trykk

Etter godkjent korrektur følges prosessen videre av grafisk personell slik at oppfølgning og videre dialog med fabrikker og våre leverandører fremhever kundens ønsker.

Er det tillegg eller endringer utføres disse fortsatt internt og nødvendige endringer blir iverksatt effektivt og nøyaktig uten eksterne ledd som kan vanskeliggjøre dialogen.